14 de març del 2013

VIDEOCONFERÈNCIA AMB COSEFED

Avui hem tingut la nostra primera videoconferència amb l'empresa simulada COSEFED de Manresa amb motiu del llançament de la nostra OFERTA SPRING13 .

Aquesta oferta consisteix en fer una comanda de 200 unitats de Iogurt de Maduixa amb la qual regalarem 1 pack de 6 unitats d’Aigua de Moritz: La   cervesa  sense alcohol  de moda en la ciutat de Barcelona.

La rebuda ha estat sensacional, el producte agrada per ser de la terra, i per estar fet de manera ecològica, ja que les vaques només s´alimenten de cereals sense químics i herba de conreus propis d'una ramaderia del Berguedà. El mateix ramader té les instal·lacions apropiades per fer el iogurt cada dia i compta amb tots el permisos de la Generalitat.

Hem estat atesos per  tres dones del departament de Marketing de Cosefed . Han aprofitat per presentar-nos  tres ofertes molt atractives.

Hem quedat que consultaríem amb les nostres Caps del Departament de Compres per tal d’estudiar la possibilitat de fer comandes .

“He pogut comprovar que la videoconferència és una molt bona eina de treball per exposar els productes i les seves especificitats i també per veure les cares de les persones amb les quals habitualment parlem per telèfon.”

Maria Luz Abad


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deja tu comentario...